Services

Hos CPH Autolåse tilbyder vi mange services

Vi er i blandt de førende eksperter i bilnøgler, elektronik, startspærre, oplukninger og meget mere når det kommer til biler. 

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Her er blot et udpluk af de ydelser vores kunder ofte efterspørger.
Vi kan meget andet så hold dig ikke tilbage med at spørge!

bilnøgler

Vi er i blandt de bedste i landet til bilnøgler og kan derfor hurtigt og smertefrit hjælpe dig uanset om du mangler en ekstra nøgle eller har smidt dem allesammen væk.

Udkørende service

Vi har naturligvis udkørende service uanset om det drejer sig om en akut oplukning eller blot en ny nøgle til bilen, så kan det ske på kundens adresse.

startspærre

Vi kan hjælpe dig med indkodning af din bils elektroniske startspærre. Uanset om der er tale om udskiftning af brugte eller nye dele, så kan vi hjælpe med indkodningen.

Speedometer

Vi kan om nogen hjælpe med at få repareret, skiftet eller kodet dit nye/brugte speedometer. Vi tilbyder både kodning af startspærre og km.

Original tester

Vi er i besiddelse af en del originale testere og specielt udstyr, som gør os i stand til at kode ting, der normalt ikke anses for at være muligt.

B2B

Er du et autoværksted, bilforhandler eller en helt tredje virksomhed der har behov for vores services så tilbyder vi også at hjælpe jer.

AUTONØGLER

01.

Vi kan kopiere din bilnøgle hurtigt og billigere end forhandleren. Vi kan møde dig uanset hvor, du er og i de fleste tilfælde lave og programmerer din nøgle på stedet.

Har du en smart autonøgle til din bil? 

Intet problem! 

Vi kopiere stort set alle mærker og modeller af smartnøgler. 

Udkørende service

02.

Vi bestræber os på at samle vores udkørende service Tirsdag og Torsdag. Dog er vi altid klar på akutte opgaver uanset om det måtte være en oplukning eller anden hjælp, der kræver vi møder kunden. Du er derfor altid velkommen til at ringe og høre hvordan vores kalender ser ud, oftest kan vi rykke ud samme dag.

Startspærre

03.

Vi har en kæmpe viden og en masse udstyr, som gør os i stand til at kommunikere med bilens startspærre både i og udenfor bilen. Dette gør blandt andet, at vi f.eks kan rykke en startspærre fra en gammel til en ny styreboks eller på anden vis kode brugte startspærre dele til din bil oftest helt uden at se bilen.

Speedometer

04.

Vi har en masse værktøjer, der gør, at vi kan korrigere data som selv de autoriserede værksteder ikke kan. Dette gør sig gældende, hvis du f.eks har sat et nyt, brugt speedometer i din bil og kilometerstanden ikke passer. Eller hvis du af anden grund har ønsket at opgradere dit speedometer, så kan vi udføre såvel en indkodning som en km justering.

Original tester

05.

Vi har en enorm mængde udstyr, som vi bruger på daglig basis. Det gør, at vi er vant til at benytte en del original testere, også til opgaver som forhandler ikke mener, er muligt. Vi kan derfor være behjælpelige med diagnose aflæsninger, fjernelse af komponentbeskyttelse, opdatering af navigationer og meget mere.

B2B

06.

Vi har et kæmpe netværk af værksteder, bilsælgere og lignende som dagligt benytter sig af vores services. I flere tilfælde får en bilforhandler brugte biler ind, hvor der kun er en enkelt bilnøgle tilbage eller hvor de eksisterende bilnøgler er slidte eller defekte. Det kan have betydning for, at bilforhandleren eller autoforhandleren ikke kan videresælge bilen, da det er de færreste kunder, der vil købe en ny, brugt bil, hvor bilnøglerne er nedslidte eller hvor fjernbetjeningen er defekt.

Kontakt os

CPH Autolåse

Vi vægter troværdighed, ærlighed og god service højt for alle vores kunder. Dette gælder både private som B2B kunder og alle fortjener den samme service hos os. Vi bestræber os på altid at være billigere og hurtigere en de autoriserede værksteder, så der kan derfor være mange penge og en masse tid at spare hos os.

"Amazing Designs and Quality Work!"

Nam at congue diam. Etiam erat lectus, finibus eget commodo quis, tincidunt eget leo. Nullam quis vulputate orci, ac accumsan quam. Morbi fringilla congue libero, ac malesuada vulputate pharetra.
John Doe
CEO, Acme Inc.

Har i brug for vores assistance?

Hold jer ikke tilbage og ring gerne en gang for meget. Vi kan i mange tilfælde trylle en del, så hvis du mistænker os for at kunne hjælpe så giv os et ring.